Vi skaber kundeudbytte gennem udvikling og levering af optimerede totalkoncepter

"Med mere end 30 års erfaring er det vores mål at optimere enhver løsning uanset størrelsen gennem et tæt og langsigtet samarbejde med vores kunder."

Thomas Asker Larsen, GPPG

Industrielle emballage­koncepter

Industrielle emballageløsninger kræver optimering af en lang række faktorer, som vi anvender i udviklingsprocessen for at skabe konkurrencemæssige fordele for vores kunder. Vi skal blot nævne:

GPPG’s industrielle emballagekoncepter skabes indenfor 2 materialetyper:

Kartonnage

Som primær eller sekundær produkt­emballage målrettet detail­sektoren mm.

Bølgepap

Som salgs-, transport- eller kombineret salgs- og transport­emballage.

Gennem fleksibiliteten i materialetyper kan vi rådgive vores kunder omkring muligheder og begrænsninger samt udvikle emballageløsninger, som er optimeret til deres og deres kunders specifikke krav.

Vores struktur og koncepter betyder, at GPPG kan indgå som en objektiv samarbejdspartner i løsning af vores kunders behov indenfor industrielle emballageløsninger. Herigennem kan vi servicere ud fra både kvalitative og økonomiske aspekter og sikre en samlet optimering af vore kunders konkurrencekraft.

Grafiske Trykkoncepter

I tæt samarbejde med vores kunder skaber GPPG optimering af grafiske trykløsninger ud fra de mål, der er fastlagt for publikationen. Uanset om det omhandler brochurer, kataloger, tidsskrifter, bøger, posters etc., tilbyder GPPG at indtræde i opstartsfasen og bidrage i processen med højnelse af kvalitets-, produktions- og distributionsmæssige aspekter til sikring af optimerende kommunikationsløsninger.

Med sammensætningen af partnere indenfor produktion af grafiske trykløsninger har GPPG sikret, at vi kan imødekomme ethvert krav og behov, uden at dette sker på bekostning af kvalitet eller konkurrencekraft. Derudover sikrer sammensætningen, at vi servicerer vores kunder ved både mindre og større opgaver uanset krav til forædling i trykket. Sidst skaber kombinationen mellem inden- og udenlandske partnere mulighed for optimering, uanset hvilke krav vi mødes med i relation til leveringstiden.

GPPG’s grafiske trykkoncepter optimeres indenfor 2 trykprocessor:

Arktryk

Op til 6+0 farver + lak eller 5+5 farver In-Line.

Rotationstryk

Op til 4+4 farver, og udskydningsmulighed for 16, 32 eller 48 sider.

Vores struktur og koncepter betyder, at GPPG kan indgå som en objektiv samarbejdspartner i løsning af vores kunders behov indenfor trykte publikationer mm., da alle kompetencer besiddes i eget regi. Herigennem rådgiver og servicerer vi ud fra kvalitative og økonomiske aspekter og sikrer en samlet optimering af vores kunders investering i trykte publikationer og herigennem maksimering af markedsføringsindsatsen.

Logistik koncepter

Fleksibilitet i valg af logistikkoncept er et væsentligt parameter i samarbejdet med vores kunder, uanset om det drejer sig om grafiske løsninger, industrielle emballageløsninger eller begge kompetenceområder.

Faktorer såsom fysisk lagerplads, leveringsfrekvenser, risikovurderinger ved leveringsforsinkelse, pengebinding, forecast systemer, optimerede produktionsstørrelser etc. er afgørende for valget af logistikkoncept, ansvarsfordeling og optimeringsmuligheder.

Til sikring af de individuelle krav og behov, der eksisterer i vore samarbejdsrelationer, tilbyder vi en række logistiske muligheder:

Vi fastlægger individuelt med vores kunder, hvorledes logistikprocessen og ansvarsfordelingen struktureres. Gennem en samlet vurdering af alle parametre fastlægges det, hvor og hvordan vi skaber størst mulig værdi i samarbejdsrelationen til sikring af vores kunders leverancer og optimering af deres konkurrencekraft.

"Vi vil ikke kunne alt, men vi vil være bedst, til det vi kan"

Om os

Med mere end 30 års erfaring er det vores mål at optimere enhver løsning uanset størrelsen gennem et tæt og langsigtet samarbejde med vores kunder. Dette gøres under hensyntagen til alle værdikædens elementer, som enten omkostningsmæssigt påvirker vores kunders kostpris- eller investeringsniveau, eller som skal understøtte de profilerings- og kommunikationsmæssige mål for maksimering af afsætningen.

Udover selskabet i Danmark består GPPG af 8 selektivt udvalgte produktionspartnere fra ind- og udland, som gennem et tæt forankret samarbejde udvikler og leverer løsninger på det nordiske marked. Kendetegnet for vores partnere er, at de hver især er specialister indenfor en eller flere af vores kernekompetencer.

Vision

Vi vil levere markedets bedste kvalitet set ud fra alle aspekter af samarbejdsrelationen. Dette sker gennem konstant udvikling af egne og vore partners kompetencer. Herved sikre vores kunder størst muligt udbytte og rentabilitet af deres samarbejdsinvestering.

Værdier

Samarbejdsrelationen med vores kunder og partnere bygger på simple, men for os væsentlige værdier:

Kontakt os

Hvis du skulle ønske yderligere dialog om, hvad GPPG evt. kan optimere i et
samarbejde med din virksomhed, eller ønsker du yderligere information, er du
velkommen til at kontakte os.

Skriv til os

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.